2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu
Üniversitemiz bünyesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu yüz yüze öğretim yoluyla yapılacaktır.

Yaz okulunda Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Enstitü bünyesinde açılacak olan dersler ilgili birimlerin web sayfalarında 23 Haziran 2023 Cuma günü itibariyle ilan edilecek olup, konuya ilişkin olarak ilgili Dekanlık/Müdürlüklerden bilgi alabilirsiniz.
 
Yaz okulunda Üniversitemiz Bünyesinde açılacak olan Üniversite Seçmeli Dersleri (ÜSD), Üniversite Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü web sayfasında ilan edilecek olup, ilgili duyuru için tıklayınız…
 
Yaz okulunda Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (AIT) dersi, Türk Dili (TUR) dersi ve Yabancı Dil (YDL) dersleri Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi bünyesinde açılacaktır. Üniversitemiz öğrencileri ile diğer yükseköğretim kurumu öğrencileri talep etmeleri haline bu dersleri alabileceklerdir.
 
 

Ders alma ve ücret yatırma işlemleri 12- 15 Temmuz 2023 Saat: 23:59
Ders ekleme işlemleri 19 -20 Temmuz 2023 Saat: 23:59
Derslerin Başlaması 24 Temmuz 2023
Derslerin Son Bulması 08 Eylül 2023
 
Diğer yükseköğretim kurumu öğrencilerinin Üniversitemiz yaz okulu kayıt işlemleri 23 Haziran - 11 Temmuz 2023 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar yapılacak olup, Üniversitemiz öğrencileri ayrıca kayıt işlemi yapmayacaklardır.
 
Kayıt yaptıran öğrencilerin öğrenci otomasyonuna girişleri  ve öğrenci numarası sorgulama ekranı 12 Temmuz 2023 Çarşamba aktif olacaktır.
 
Kayıt işlemi için tıklayınız (Diğer yükseköğretim kurumlarından gelecek öğrenciler için)
 
Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin tıklayınız..

Ders Alma İşlemleri İçin tıklayınız... (Ders alma işlemleri 12 Temmuz 2023 tarihi itibariyle başlayacaktır)

Önemli Not: Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ders alma döneminden önce (12 Temmuz 2023) Üniversitemiz öğrenci bilgi sistemine (OBS)giriş yapamayacaklardır.
 
Karabük Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi 8. maddesi 2. fıkrası gereğince; yaz okuluna kayıt yaptıran tüm öğrenciler 16 saati aşmamak üzere en çok 5 (beş) ders alabileceklerdir.
(Ders saati = Dersin Teori Saati + Dersin Uygulama Saati)
 
Yaz okulu ücretleri öğrenci numarası ile birlikte Ziraat Bankası ATM’lerinden, Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacak olup, yatırılması gereken ücret miktarı ders alma sırasında öğrenci tarafından sistem üzerinde görülebilecektir.
 
“Kartsız İşlemler” menüsü altındaki
Üniversite veya Eğitim Ödemeleri / 
Anlaşmalı Üniversiteler /
İl Plaka Kodu (78) /
Karabük Üniversitesi
seçilerek yapılabilecektir.
İnternet şubesinden ve mobil uygulamadan ise,
“Eğitim” menüsü altındaki üniversite harç ve sınav ödemelerinde yer alan
Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.
  
Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesi için tıklayınız…
 
Üniversitemiz Yaz Okulu Takvimi İçin tıklayınız…