Mühendislik Tamamlama Programları Kayıt Duyurusu
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mühendislik Tamamlama programı kayıtları 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.
 
Online kayıt için tıklayınız…

Not :
Online kayıt sayfasından ön kayıt yapan adayların kesin kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olup, herhangi bir belge talep edilmeyecektir.
 
Kayıt yaptıran öğrenciler, 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında öğrenci numaraları ile birlikte öğrenci katkı payı / öğrenim ücretlerini yatıracaklardır.

Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretleri sadece T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacaktır.
 
Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız…

Belirtilen tarihlerde öğrenci katkı payı / öğrenim ücretlerini ödeyen öğrencilerin ders alma işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olup, herhangi bir ödeme yapmayan öğrencilerin ders alma işlemleri yapılmayacaktır.
 
Öğrenci bilgi sistemine (OBS) giriş yapmak için tıklayınız…
  
Zorunlu yabancı dil (İngilizce) hazırlık sınıfı bulunan (%30 veya %100 İngilizce) programlara kayıt yaptıran adayların Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı ve Yabancı Dil Muafiyet Sınavı  ile ilgili olarak Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü web sayfasındaki (http://sfl.karabuk.edu.tr/tr) duyuruları takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için Yabancı Diller Yüksekokulu (0370) 418 90 48 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
 
Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi ve yurt konusunda ayrıntılı bilgi için de Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.
  
Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
 
Üniversiteler gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.