Rektör Prof. Dr. Refik Polat Değerlendirme Toplantısına katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Refik POLAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mücahit COŞKUN Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızca aylık olarak düzenlenen “Değerlendirme Toplantısı”na katıldılar. 
Öğrenci İşleri Daire Başkanı Özcan BÜYÜKGENÇ Öğrenci işleri Daire Başkanlığı olarak yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yaparak Sayın Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza Öğrenci işleri Daire Başkanlığına duydukları güven ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
 
KBÜ Rektörü sayın POLAT; “Rektörlüğüm süresince beraber çalıştığımız ve eğitim kalitemize sürekli katkılarını gördüğümüz başta eğitim öğretimden sorumlu Rektör Yardımcımız Mücahit COŞKUN ve Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ olmak üzere yoğun çalışmalarını bildiğim tüm ekibine teşekkür ediyorum. Sizler bizim başımızı hiçbir zaman öne eğdirmediniz, gayretli çalışmalarınızla hep birlikte güzel işler başardık, ben hepinizden razıyım” dedi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit COŞKUN; “Sayın Rektörümüz bizleri Eğitim -Öğretimden sorumlu Rektör Yardımcısı olarak çalışmalarımızda her zaman destekledi ve bizlere güvendi. Biz de devletçi anlayışımızla üniversitemizi ve kendilerini mahcup etmemek için yoğun çalışma temposu içinde olduk ve birçok yeniliğe imza attık. Bizlere olan güven ve desteklerinden dolayı sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum. Ayrıca “Kendisini sürekli güncelleyen, aktif ve hızlı olarak tanımladığım Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızla da birçok yeniliğe imza attık, gecesini gündüzüne katan bir ekiple çalıştığım için Daire Başkanımız Özcan BÜYÜKGENÇ’ e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca her ay mutat yapılan değerlendirme toplantısına Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Müslüm KUZU, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan CANSOY, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sekreteri Raşit Koca, Türkçe Öğretim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zafer Toprak, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mustafa KARACA İle ÖSYM Koordinatörlüğü Şube Müdürü Hüseyin DURSUN katıldılar.
Toplantı sonrası toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.