2019-2020 Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Duyurusu
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ DUYURUSU
 
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılında merkezi yerleştirme puanına göre (Ek Madde-1) yatay geçiş başvurusu alınmayacak olup, daha önceki yatay geçiş dönemlerinde merkezi yerleştirme puanına göre başka bir yükseköğretim kurumuna yatay geçiş yapan öğrenciler ilgili Dekanlık/Müdürlüklere 24 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapması halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle eski programlarına geri dönebileceklerdir.

Başvuru Evrakları :

1-      Başvuru Dilekçesi
2-      Not Durum Belgesi (Transkript) ve Onaylı Ders İçeriği (Bu belgeler ders muafiyetleri için gereklidir. Bu belgeleri sunmayan öğrencilerin başvuruları değerlendirilecek, ancak ders muafiyetleri yapılamayacaktır.)
3-      Öğrenci Belgesi
4-      Öğrencinin kayıtlı olduğu yükseköğrenim kurumundan alacağı, yatay geçiş yapmasında bir engel bulunmadığına dair belge

Öğrenciler; sadece daha önce Üniversitemizde öğrenim gördükleri (yatay geçiş ile ayrılmış oldukları) programlara geri dönebileceklerdir.

Yapılan başvurular sonucunda geri dönme hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları ilgili Dekanlık/Müdürlük Yönetim Kurulu Kararlarına istinaden aktif hale getirilecektir.

Öğrenciler başvurularının sonuçlarını ilgili Dekanlık/Müdürlüklerden takip edebilirler