2019-2020 Türkçe Programa Yerleşen Öğrencilere İlişkin Kayıt Duyurusu
2019-2020 Türkçe Programa Yerleşen Öğrencilere İlişkin Kayıt Duyurusu
 
Hazırlık sınıfından başarısız olarak Türkçe programlara kayıt hakkı kazanan adayların 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı kayıtları  11 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
 
Kayıtlar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak olup;
Safranbolu Meslek Yüksekokulu kayıtları Safranbolu Öğrenci İşleri Birimi tarafından yapılacaktır.

Kayıt için adayın şahsen müracaat etmesi gerekmekte olup, adayın kayda gelmesini engelleyen askerlik, hastalık, tutukluluk ve benzeri mücbir sebeplerin varlığı halinde bu durumlarını belgelemek kaydıyla noter vekaleti yoluyla kayıtları yapılmaktadır.

Kayıt müracaatında adaylar lise diplomasının aslı ve bir fotokopisi ile ÖSYM sonuç belgesini kayıt görevlilerine ibraz etmek zorundadır. Kayıt sırasında lise diploması kontrol edilerek adaydan fotokopisi alınacak aslı ise iade edilecektir.
 
Kayıt yaptıran öğrenciler 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında ders alma işlemlerini yapacaklardır. İkinci öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrenciler ise yine 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında öğrenim ücretlerini yatıracaklardır.


Öğrenim ücretleri sadece T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacaktır.

Kayıttan sonra kayıt dondurma talebinde bulunacak olan öğrencilerin en geç 15 Kasım 2019 tarihi mesai bitimine kadar dilekçe ile müracaatta bulunması gerekmekte olup, kayıt dondurma işlemi yapacak öğrenciler ders alma ve öğrenim ücreti yatırma işlemlerini yapmayacaklardır.