Yaz okulu ders ekleme duyurusu
Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesinin 7.maddesinin 2.bendindeki “Yaz Okulunda bir dersin açılabilmesi için gerekli en az öğrenci sayısı; önlisans/lisans programlarında 20’nin, lisansüstü programlarında 2’in altında olamaz.” hükmü uyarınca ders alan ve ücretini yatıran öğrenci sayısının tamamlandığı ve açılması kesinleşen dersler belirlenmiştir.

NOT: Üniversitemiz öğrencileri ve Karabük Üniversitesi öğrencisi olmayıp Karabük Üniversitesinde yaz okulu dersi almak için daha önce UBYS kayıtlarını gerçekleştirmiş olan öğrenciler için yalnızca ders ekleme işlemi yapılacak olup ders silme işlemi yapılamayacaktır.

Açılması kesinleşen dersler öğrenci otomasyon sistemine (UBYS) tanımlanmış olup, Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesinin 8.maddesinin 2.bendi gereğince; yaz okulunda 30 (otuz) AKTS’den fazla ders alınamayacaktır.
Belirtilen dersler için 04 -11 Temmuz 2016 saat 17:30 a kadar ders ekleme işlemi yapılacaktır.
Ücretler 12 Temmuz 2016 saat 17:30 a kadar Ziraat Bankası ATM’lerinden yatırılacaktır.

NOT: Öğrenci numaralarında harf olanlar ve Karabük Üniversitesi dışından yaz okuluna gelen öğrenciler T.C. kimlik numaralarının sonuna 00 (çift sıfır)  ekleyerek ücretlerini yatıracaklar. Yatırılacak miktarlar bankaya tanımlanmıştır.

Karabük Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Akademik Takvimi için tıklayınız…

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı yaz okulunda alınabilecek olan derslerin listesi için tıklayınız…

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı yaz okulu ücretleri için tıklayınız…   

NOT: 24-28 Haziran 2016 tarihlerinde ders alma işlemini yapıp 30 Haziran-1 Temmuz 2016 tarihlerinde açılmayan derslere ücret yatıran öğrencilerin; Öğrenci işleri Daire Başkanlığının Web sitesinde bulunan Harç İade Dilekçesini doldurup ıslak imzalı olarak 11 Temmuz -15 Temmuz arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ulaştırması gerekmektedir. Fax ve e-mail kabul edilmeyecektir. (Dilekçedeki açıklama kısmına mutlaka açılmayan derslerin yazılması gerekmektedir.) Açılan derslere yatırılan ücretler kesinlikle geri ödenmeyecektir.