2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğrenci Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerinin Yatırılması ve Ders Alma İşlemleri
2015-2016 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılına ait öğrenci katkı payı/öğrenim ücretleri 01-04 Şubat 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden öğrenci numarası ile yatırılacaktır.

(Mühendislik Tamamlama, Sağlık Alanında Lisans Tamamlama ve çift anadal programı öğrencileri gibi öğrenci numaralarında harf karakteri bulunan öğrenciler T.C. kimlik numaralarının sonuna çift sıfır (00) ekleyerek öğrenci katkı paylarını yatıracaklardır.)

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılı ders alma işlemleri ise; 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında öğrenci otomasyon sistemi (UBYS) üzerinden öğrenci tarafından yapılacaktır.

Öğrenci otomasyon sistemi (UBYS) 05 Şubat 2015 Cuma günü saat 17:00’ de ders alma işlemine kapatılacak olup, öğrencilerin ders alma işlemlerini belirtilen zamana kadar tamamlaması ve danışman onaylarının verilip verilmediğini kontrol etmeleri gerekmektedir.

Yatay geçiş vb. nedenlerle ikinci öğretim veya uzaktan öğretim programlarına yeni kayıt yaptıran öğrenciler de belirtilen tarihlerde öğrenim ücretlerini yatıracaklardır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar’ın 11. maddesinin 3. fıkrasındaki “ bir yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına ( çift ana dal programı hariç olmak üzere) kayıt yaptırması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.”  hükmü doğrultusunda bir yükseköğretim programında kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programı olarak Karabük Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler de 01-04 Şubat 2016 tarihleri arasında öğrenci katkı paylarını yatıracaklardır.

Öğrenci katkı payı / öğrenim ücreti yatırması gerektiği halde belirtilen ücretleri yatırmayan öğrenciler ders alma işlemlerini yapamayacaklardır.

Öğrenciler yatırmaları gereken öğrenci katkı payı / öğrenim ücretlerini öğrenci otomasyon sistemine (UBYS) giriş yaparak öğrenebileceklerdir.